Kalfsvlees

Ons kalfsvlees is van hetzelfde ras als best essay writing service yahoo answers het rundsvlees.

In Belgie zijn we zeer sterk in de kalverhouderij, onze leverancier zorgt steeds voor de beste kwaliteit. Kalfsvlees is zeer mals maar jammer genoeg redelijk duur. We proberen onze prijs zo scherp mogelijk te houden door grote stukken kalfsvlees aan te kopen en nog zelf te ontdoen van beenderen. Hierdoor kunnen we ook zeer vers werken! Wanneer je kleine stukken moet aankopen gaat de prijs omhoog.

Kalveren ondergaan ook een superstreng controlesysteem, genaamd BCV (Belgisch Controlesysteem van Vleeskalveren). Het waarborgt hier opnieuw de traceerbaarheid essay-writing-service co van zowel het dier als van het vlees en garandeert de afwezigheid van illegale groeibevorderaars en antibiotica.

We verkopen alles van het kalf zoals kalfsoester, schenkel, fricassee, kalfskotelet, kalfstong, kalfszwezerik,…

DSC_0083