Panklare Gerechten

Wij hebben een enorm aanbod van panklare gerechten die allemaal in de werkplaatsen worden klaargemaakt en onmiddellijk in de speciale dieptekoeler ( temp tussen -2 en 0 graden) worden geplaatst. Dit maakt dat het koudeproces behouden blijft zodat het product bij ons onder perfecte omstandigheden kan bewaard worden tot het in de toonbank komt. Hier is het steeds binnen de paar uur verkocht. Wanneer de klant het product koopt is het belangrijk om zo snel mogelijk alles in de ijskast te bewaren.

Gehaktbereidingen bewaren de dag zelf en de dag erna. Indien u het langer moet bewaren moet het ingevroren worden bij een temp van minimum – 18 graden.

Ons uitgebreid gamma:

Hamburger, kaasschijf, boomstammetje, braadworst, kalfsbraadworst, chipolatta, kippenworst, kipburger, kipsnitsel, kipcordonbleu, boerenworst, boerenburger, gehakt, kalfsgehakt, kalfsvink, blinde vink, kipvink, panklaar frikandontje, …

Deze producten worden dagelijks vers gemaakt.

Mensen die veel bij ons komen weten dat op zaterdagmiddag ons aanbod enorm verminderd. Dit is bewust. Wij minderen dan met bijmaken van producten zodat we na het weekend alles weer vers kunnen presenteren.

Dit is onze sterkte, wij werken met de beste kwaliteit en steeds zeer vers .

Wanneer u echt iets nodig heeft is het zeker mogelijk dit te bestellen via tel, fax of mail (de dag ervoor, voor 17u).

DSC_0086

DSC_0096
DSC_0098