Filters
Preferences
Zoek

Tète de veau

€20,00 per kg

Tête de veaux is een typisch Limburgs streekgerecht en bestaat uit kalfsvlees en champignons in een (met bloem of zetmeel) gebonden tomatensaus, die op smaak wordt gebracht met peper, zout en het laten meesudderen van een laurierblaadje.

    This product has a minimum quantity of 200
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Kalfs-varkens gehakt

    Kalfs-varkens gehakt

    €13,90 per kg €13,90 per kg

    1/2 varkensvlees & 1/2 kalfsvlees

    Afbeelding van Préparé

    Préparé

    €14,90 per kg €14,90 per kg

    Préparé bereid met puur rundvlees

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,30 per kg €11,30 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Kip gyros

    Kip gyros

    €17,30 per kg €17,30 per kg

    Versneden en gekruid kippenvlees.

    Afbeelding van Americain natuur

    Americain natuur

    €15,30 per kg €15,30 per kg

    100 % puur gemalen rauw mager rundvlees.