Filters
Preferences
Zoek

Chateaubriand

€27,00 per kg

Deze runderbiefstuk wordt gesneden uit het begin van een stuk ontvliesde ossenhaas. Het is het dikste deel van de ossenhaas en bevat weinig vet en bindweefsel, waardoor het zeer mager is en minder smaak heeft dan delen met meer vet.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,30 per kg €11,30 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kippengehakt

Kippengehakt

€13,50 per kg €13,50 per kg

1/2 kip, 1/2 varkensvlees

Afbeelding van Stoofvlees bereid

Stoofvlees bereid

€16,20 per kg €16,20 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€15,80 per kg €15,80 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Kalfs-varkens gehakt

Kalfs-varkens gehakt

€13,90 per kg €13,90 per kg

1/2 varkensvlees & 1/2 kalfsvlees