Filters
Preferences
Zoek

Filet pur

€47,00 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kip gyros

Kip gyros

€17,30 per kg €17,30 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Stoofvlees bereid

Stoofvlees bereid

€16,20 per kg €16,20 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kippengehakt

Kippengehakt

€13,50 per kg €13,50 per kg

1/2 kip, 1/2 varkensvlees

Afbeelding van Spaghetti saus

Spaghetti saus

€14,50 per kg €14,50 per kg

Huisbereide bolognaisesaus.

Afbeelding van Tonijn natuur

Tonijn natuur

€26,00 per kg €26,00 per kg

Salade voor op de boterham op basis van tonijn.