Filters
Preferences
Zoek

Kalfsfricasee bereid

€20,00 per kg

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

    This product has a minimum quantity of 150
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Stoofvlees bereid

    Stoofvlees bereid

    €16,20 per kg €16,20 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Vol au vent

    Vol au vent

    €15,90 per kg €15,90 per kg

    Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,30 per kg €11,30 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Spaghetti saus

    Spaghetti saus

    €14,50 per kg €14,50 per kg

    Huisbereide bolognaisesaus.

    Afbeelding van Kalfs-varkens gehakt

    Kalfs-varkens gehakt

    €13,90 per kg €13,90 per kg

    1/2 varkensvlees & 1/2 kalfsvlees