Filters
Preferences
Zoek

Kalfslever

€23,00 per kg

Kalfslever heeft een specifieke en milde smaak en bevat veel vitamine D12. Heerlijk gebakken in de pan met een uitje en wat spek.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Verse varkenswangetjes ontvliesd

Verse varkenswangetjes ontvliesd

€22,00 per kg €22,00 per kg
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,90 per kg €11,90 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Kalfs-varkens gehakt

Kalfs-varkens gehakt

€13,90 per kg €13,90 per kg

1/2 varkensvlees & 1/2 kalfsvlees

Afbeelding van Rundsstoofvlees

Rundsstoofvlees

€18,90 per kg €18,90 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Stoofvlees kraai

Stoofvlees kraai

€15,00 per kg €15,00 per kg

De longhaas of onglet (Frankrijk) is een mals stuk vlees dat zich aan de middenrifspier ter hoogte van het ribstuk achter de schouder bevindt. Het dankt zijn naam aan de plaats achter de longen waar het vandaan komt. Deze platte, langwerpige steak is meer gemarmerd dan steak afkomstig van de ossenhaas en bevat dan ook meer smaak. Doormidden het vlees bevindt zich een harde zeen die zowel vooraf als achteraf verwijderd kan worden.