Filters
Preferences
Zoek

Kalfsmedaillon archiduc

€20,00 per stuk

Dit stuk vlees afkomstig van de haas van het varken bevat bijna geen bindweefsel en is uitermate mals. Een ideaal stukje vlees om te gourmetten of steengrillen.

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Stoofvlees bereid

    Stoofvlees bereid

    €16,20 per kg €16,20 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Varkenshaasje Ardense wijze

    Varkenshaasje Ardense wijze

    €17,00 per kg €17,00 per kg
    Afbeelding van Kip gyros

    Kip gyros

    €17,30 per kg €17,30 per kg

    Versneden en gekruid kippenvlees.

    Afbeelding van Tong in Madeira

    Tong in Madeira

    €23,00 per kg €23,00 per kg

    Heerlijk bereide tong in Madeira saus.

    Afbeelding van Préparé

    Préparé

    €14,90 per kg €14,90 per kg

    Préparé bereid met puur rundvlees