Filters
Preferences
Zoek

Kalfsoester

€32,00 per kg

Mals stuk kalfsvlees afkomstig van de dikke lende, de zijlende, de kogelbil of dikke kogelspierstuk.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt

Gemengd gehakt

€11,30 per kg €11,30 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Stoofvlees bereid

Stoofvlees bereid

€16,20 per kg €16,20 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Kip gyros

Kip gyros

€17,30 per kg €17,30 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Kippengehakt

Kippengehakt

€13,50 per kg €13,50 per kg

1/2 kip, 1/2 varkensvlees

Afbeelding van Kippenham

Kippenham

€27,00 per kg €27,00 per kg