Filters
Preferences
Zoek

Soepvlees met been

€11,50 per kg

Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.

    This product has a minimum quantity of 100
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Kalkoenfilet

    Kalkoenfilet

    €15,30 per kg €15,30 per kg

    Malse filet gesneden uit de borst van de kalkoen.

    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,90 per kg €11,90 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Rundsstoofvlees

    Rundsstoofvlees

    €16,80 per kg €16,80 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Varkensstoofvlees

    Varkensstoofvlees

    €12,80 per kg €12,80 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Stoofvlees kraai

    Stoofvlees kraai

    €15,00 per kg €15,00 per kg

    De longhaas of onglet (Frankrijk) is een mals stuk vlees dat zich aan de middenrifspier ter hoogte van het ribstuk achter de schouder bevindt. Het dankt zijn naam aan de plaats achter de longen waar het vandaan komt. Deze platte, langwerpige steak is meer gemarmerd dan steak afkomstig van de ossenhaas en bevat dan ook meer smaak. Doormidden het vlees bevindt zich een harde zeen die zowel vooraf als achteraf verwijderd kan worden.